Informasjonskapsler

Museumsbanerådet benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsider, og i henhold til norsk lovgivning. Informasjonskapsler er en vanlig del av infrastrukturen i Internett, og vi gjør dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Visse typer informasjon om deg som bruker blir som følge av dette registrert og lagret automatisk når du besøker våre sider. Typiske opplysninger som lagres, er IP adresse, valgt nettleser, operativsystem, din bredbåndleverandør, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. Denne informasjonen blir aldri utlevert til en tredjepart, eller brukt i markedsføringsøyemed. Ved å bruke nettsidene våre samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

I din nettleser kan du liste ut detaljer om alle informasjonskapsler på våre sider. Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere det automatisk. Se nettleserens brukerveiledning for hjelp med disse mulighetene. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke informasjonskapsler, vil noen av funksjonene på våre nettsider kanskje ikke fungere.